Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recopila dades ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.
No obstant això, el lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs amb polítiques de privacitat alienes a la nostra, que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeix als mateixos.

ADOBS I TERRES VEGETALS

Es disposa de tota la gama de terres i substrats vegetals, així com adobs ecològics i minerals, fertilitzants, hormones d’arrelament,…

FITOSANITARIS

A la nostra botiga podrà trobar tota una gama de productes tals com herbicides, fungicides, insecticides, desinfectants, rodenticides,.. tant d’ús domèstic com professional, així com productes ecològics.

La venda dels productes es fa juntament amb un assessorament personalitzat sobre la plaga o malaltia per tal d’aconsellar el producte més adient.

AVIRAM

Dins aquesta secció us podem oferir galls, gallines, polls, oques, ànecs, i d’altres.

La venda de l’aviram es realitza sota comanda.

FARRATGES

Disposem de bales quadrades petites (20-25 kg), de palla, userda i civada de flor.

Butà

La Cooperativa està acreditada com a punt de venda oficial de butà i propà de Cepsa.

Porta la teva ampolla de butà/propà de Repsol i emporta’t sense cap cost la nova ampolla de Cepsa, molt menys pesada i homologada per transportar-la al teu vehicle.

MATERIAL DE JARDINERIA, PLANTER I COMPLEMENTS

Dins d’aquesta àmplia secció trobareu aixades, pales, pics, així com mànegues de diferents mides i diàmetres així com tots els accessoris per instal·lacions de reg.

També disposem d’una àmplia varietat de arbrers fruiters, plantes aromàtiques, flors i planter de temporada.

MEDICAMENTS VETERINARIS

La botiga disposa d’una farmàcia autoritzada per la venda i dispensació de medicaments veterinaris.

La farmàcia està sota el rigorós control d’una farmacèutica i disposa d’assessorament veterinari.

La nostra petita farmàcia està al servei dels nostres socis i clients, on hi trobareu tant medicaments per animals de granja com per animals de companyia.

PINSO D’ÚS DOMÈSTIC I DE GRANJA

Disposem pinso de fabricació pròpia per animals de granja (conills, gallines ponedores, polls, porcs, cavalls…), així com pinsos ecològics i tota una gama de pinsos per animals de companyia (gossos, gats, ocells, conills nans…).

També disposem d’una gama de complements pels animals de companyia: collars, xampús, etc.


ROBA DE TREBALL I CALÇAT

Dins d’aquesta secció es pot trobar roba de treball tals com granotes, vestits d’aigua de diferents qualitats, pantalons, armilles, així com tot el calçat de seguretat, botes d’aigua, espardenyes,…

FERRETERIA I UTENSILIS DE GRANJA

Es podrà trobar articles de ferreteria enfocats a la maquinària agrícola així com utillatge per horticultura i jardineria tal com pues d’estripadora, pales de rotavat, cargols d’arada…

Pel que fa als complements de granja es trobem abeuradors, menjadores, gàbies, pastors elèctrics i accessoris varis.