Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recopila dades ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.
No obstant això, el lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs amb polítiques de privacitat alienes a la nostra, que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeix als mateixos.

EMPRESES ASSOCIADES

A meitats de l’any 1990, la Cooperativa va associar-se a Cotècnica (Cooperativa Tècnica Agropecuària, SCCL) que té la seu a Bellpuig (Lleida). Cotècnica és una cooperativa de segon grau, que es dedica a la fabricació de correctors i complements per als pinsos d’animals domèstics. També actua com a central de compres de matèries primeres, té una planta extorsionadora per a cereals i lleguminoses, disposa d’instal·lacions per a l’elaboració i la distribució de greixos vegetals, així com també per a la fabricació de pinsos per a animals de companyia i d’un complet laboratori d’anàlisi. D’altra banda complementa les seves activitats donant assessorament tècnic en matèria de pinsos a les cooperatives associades.